Sunday, September 30, 2012

Music Impassioned gaat concert kalenders in Nederland en andere landen maken.


Welkom bij Music Impassioned!

Music Impassioned gaat concert kalenders in Nederland en andere landen maken. 
Deze calenders / agenda's draaien op Google Calendar software. De concert kalenders bieden ruimte om om gegevens, locatie, aanvangstijden en aanvullende tekst in te vullen. Voor locatie houders geldt dat als ze op Google maps met hun locatie staan, de bezoeker direct routes kan bepalen. Tevens ziet men dan de website. Snelle, duidelijke communicatie via de servers van Google.

Zelfstandig uw optredens invoeren
Locatie houders en Artiesten in Nederland kunnen zelfstanding, na ontvangst van een invite, hun optredens bekend maken en onderhouden.
Vanuit onze centrale database kunnen wij de door u ingevoerde optredens ook in andere relevante kalenders, agenda's plaatsen.

Google Calendar voor optimale data verspreiding!
Personen die een Google Calendar gebruiken kunnen deze info naar hun persoonlijke kalender plaatsen. Als reminder, want soms kan een concert nog maanden duren na bekendmaking.
Op deze manier kan een grote verspreiding plaatsvinden en promoot U uw performances optimaal! Andere websites kunnen ook een verzoek indien de kalenders van Music Impassioned te plaatsen. Kortom velen 'sharing opties'.