Thursday, November 16, 2006

Antwerpen: Kantaloop 2006 Where jazz meets photography

Antwerpen: Kantaloop 2006 Where jazz meets photography
Vanaf 2 december 2006 organiseert KunstKamer Indian Caps vzw Kantaloop 2006 Where Jazz meets Photography: een unieke confrontatie tussen de zwartwitfotografie van Raoul Van den Boom en live jazz muziek met het Jack van Poll Trio.

Voor deze gelegenheid deed Jack van Poll beroep op twee jonge beloftevolle jazzmuzikanten met name contrabassiste Yannick Peeters en drummer Steven Cassiers. Speciaal voor deze eerste editie zal het Jack van Poll trio op 2 en 3 december 2006 drie optredens verzorgen waarvoor men via de website http://www.indiancaps.be/kantaloop kan reserveren.

Fotograaf Raoul Van den Boom brengt in zijn foto's op unieke wijze een eerbetoon aan jazzlegendes uit binnen- en buitenland. De tentoonstelling in Indian Caps bevat een selectie uit zijn uitgebreid oeuvre en is te bezichtigen van 2 december tot en met 17 december, op zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur.

KunstKamer Indian Caps vzw heeft als doelstelling een platform te bieden aan gevestigd & aanstormend talent. Kantaloop 2006. Where jazz meets photography beantwoordt daarom volledig aan de visie van de initiatiefnemers, namelijk een symbiose doen ontstaan tussen gevestigde waarden zoals Raoul Van den Boom en Jack van Poll, bijgestaan door een nieuwe generatie talentvolle muzikanten.

U kan de exclusieve CD met de uitgevoerde jazznummers van het Jack van Poll trio in combinatie met de fotografie van Raoul Van den Boom bemachtigen voor of na de optredens, tijdens de tentoonstelling of u kan deze bestellen via de website www.indiancaps.be


De tentoonstelling en de optredens vinden plaats in Indian Caps, Engelse Beurs 4, 2000 Antwerpen.